Voleu visitar la Casa Natal Salvador Dalí i encara teniu dubtes? En aquest apartat intentarem resoldre’ls. Si teniu cap altre dubte o pregunta, ens podeu trucar als telèfons 972 524 550 i 658 107 154 o enviar un correu electrònic a visita@casanataldali.cat

Preguntes freqüents

De l’1 d’octubre al 31 de maig
De dimarts a diumenge de 10 h a 19 h
Dilluns tancat, excepte festius i vigílies de festius

De l’1 de juny al 30 de setembre
De dilluns a diumenge de 10 h a 19 h

L’equipament romandrà tancat els dies 25 de desembre i 1 de gener. Els dies 24 i 31 de desembre i el 5 de gener l’horari d’obertura serà de 10h a 15h.

Els dilluns festius i el dilluns vigílies de festius, s’obrirà l’equipament en horari de 10h a 19h.

Entrada individual general: 15 €

Entrada individual reduïda: 9 €
Carnet jove, estudiants, jubilats, família nombrosa, família monoparental, persones de 9 a 17 anys, persones en situació d’atur i persones amb discapacitat i acompanyant.

Entrada grups: 8 €
A partir de 20 persones.

Entrada gratuïta:
Membres del Consell Internacional de Museus (ICOM), de l’Associació de Museus de Catalunya (AMC), de l’Associació Catalana de Crítics d’Art (ACCA), Amics dels Museus Dalí, professorat i premsa, degudament acreditats; menors fins a 8 anys.

El recorregut a l’espai dura una hora aproximadament. Però podeu quedar-vos més estona a l’àmbit del llegat i a l’espai de descans de la terrassa.

S’ha d’arribar almenys 10 minuts abans de la franja horària reservada, per poder visitar l’espai en condicions òptimes, adquirir l’audioguia gratuïta, veure les obres convidades i iniciar la visita a l’hora prevista.

Tot i que la Casa Natal Salvador Dalí tanca les portes a les 19 h, l’última sessió és a les 18 h ja que la visita a l’experiència dura una hora aproximadament.

Fins als 8 anys l’accés és gratuït i des dels 9 fins als 17 anys, l’entrada té un preu reduït de 8 €.

Es poden adquirir en línia en aquest enllaç i també presencialment a la Casa Natal Salvador Dalí. Tot i així us recomanem comprar sempre les entrades en línia de manera anticipada.

Es recomana comprar sempre l’entrada amb antelació per qüestions d’aforament.

Es poden canviar les dates de la reserva, però no es fa la devolució de les entrades, excepte si la cancel·lació és per motius imputables a la Casa Natal Salvador Dalí.

Sí, per qüestions mediambientals i de sostenibilitat, es recomana portar les entrades en qualsevol suport digital que permeti la visualització correcta del codi QR.

Es recomana, en primer lloc, consultar el correu brossa o no desitjat (spam). Si no hi és, us podeu posar en contacte amb els servei d’atenció de la Casa Natal Salvador Dalí als telèfons 972 524 550 i 658 107 154 o bé per correu electrònic a visita@casanataldali.cat i indicar el nom i el correu electrònic de la reserva perquè verifiquin la compra de l’entrada i us el tornin a enviar.

No fa falta. Es pot entrar a la botiga de l’equipament encara que no s’hagi comprat l’entrada. Per anar a la botiga es recomana entrar per la porta del carrer Caamaño.

L’equipament disposa d’accessos i recorreguts aptes per a persones amb mobilitat reduïda, ascensors per anar a totes les plantes, zones de repòs i lavabos adaptats

La visita es fa en grups de màxim 8 persones que entraran cada 10 minuts. Es fa amb una audioguia que explica el contingut i les indicacions necessàries per a la visita. El recorregut és en una sola direcció; no és permès tornar enrere un cop iniciada la visita. Una vegada acabada la visita a l’equipament, no es permet tornar-la a fer sense una nova entrada.

La visita es fa sempre amb audioguies que estan incloses en el preu de l’entrada.

Sí, al vestíbul d’entrada hi ha 32 consignes individuals que es tanquen amb clau mitjançant el dipòsit retornable d’una moneda d’un euro. També hi ha 4 armariets per a grups.

Sí, està permès fer fotografies en tot l’equipament i, sobretot, us agrairem que les compartiu a les xarxes socials amb l’etiqueta #ontotvacomençar i @casanataldali

No està permès entrar a l’espai museïtzat amb menjar o beguda. A l’espai de la terrassa hi ha màquines expenedores.

La Casa Natal Salvador Dalí és al carrer Monturiol, 6 de Figueres. S’hi pot accedir també pel carrer Caamaño, 5. Aquí trobareu indicacions de com arribar-hi:  informació pràctica.

Hi ha zona blava als voltants de la Casa Natal Salvador Dalí. La ciutat disposa de pàrquings gratuïts com el del carrer Pi i Maragall (7 minuts a peu) o el del Parc de les Aigües (uns 15 minuts a peu). A uns 3 minuts a peu hi ha el pàrquing de pagament Saba de plaça Catalunya.

Sí, es pot llogar la Casa Natal Salvador Dalí. Les persones interessades poden demanar informació als telèfons 972 524 550 i 658 107 154 i al correu electrònic visita@casanataldali.cat