Compra d’entrades

Aquí, on tot va començar, a la Casa Natal Salvador Dalí, t’espera un viatge de descobriment, un relat bategant, un trajecte visual i sonor pels diferents prismes d’un personatge tan universal com polièdric. Hi trobaràs una ruta guiada on imatges, espais i objectes comuniquen, amb hologrames i finestres que parlen, mappings i efectes visuals, calidoscopis gegants i paisatges immersius. Un espai únic al món on es despleguen les mil cares de Salvador Dalí. Conèixer l’artista per entendre l’obra, dialogar amb el Dalí més íntim per accedir al geni. De la infància al bany de masses, de Figueres al món… Amb els sentits ben oberts, prepara’t: ens submergim!

Tarifes


Entrada individual general:

Entrada individual reduïda:
Carnet jove, estudiants, jubilats, família nombrosa, família monoparental, persones de 9 a 17 anys, persones en situació d’atur i persones amb discapacitats i acompanyant.

Entrada grup Centres Educatius:


15,00 €

9,00 €

8,00 €/alumne

Entrada gratuïta:
Membres del Consell Internacional de Museus (ICOM), de l’Associació de Museus de Catalunya (AMC), de l’Associació Catalana de Crítics d’Art (ACCA), Amics dels Museus Dalí, professorat, premsa i guies oficials, degudament acreditats; menors fins a 8 anys.

Horaris

De l’1 de juny al 30 de setembre:

De dilluns a diumenge

De l’1 d’octubre al 31 de maig:

De dimarts a diumenge

10 h — 19 h

10 h — 19 h

L’equipament romandrà tancat els dies 25 de desembre i 1 de gener. Els dies 24 i 31 de desembre i el 5 de gener l’horari d’obertura serà de 10h a 15h.

Els dilluns festius i el dilluns vigílies de festius, s’obrirà l’equipament en horari de 10h a 19h.

El projecte de la Casa Natal Salvador Dalí ha estat impulsat per l’Ajuntament de Figueres i s’ha desenvolupat en dues fases. La Fase I (rehabilitació i redacció de l’avantprojecte museològic) ha rebut el suport del Ministerio de Vivienda, de la Diputació de Girona i de la Generalitat de Catalunya i la Fase II (rehabilitació i museïtzació) ha estat cofinançada en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, eixos prioritaris 4 i 6.