Teniu previst venir a la Casa Natal Salvador Dalí i us agradaria preparar la visita? A continuació trobareu informació pràctica sobre les nostres instal·lacions, serveis per a visitants amb necessitats especials i condicions de visita.

Arribar a la casa

Carrer Monturiol 6, 17600 Figueres

La Casa Natal Salvador Dalí es troba al centre de Figueres, al carrer Monturiol, 6. L’entrada a l’equipament es pot fer tant pel carrer Monturiol com pel carrer Caamaño. Està a menys de 10 minuts a peu de l’estació de tren de Figueres i a 25 minuts a peu de l’estació d’alta velocitat Figueres-Vilafant (hi ha diferents opcions de transport públic per acostar-se al centre).

Accessibilitat

La Casa Natal Salvador Dalí compta amb accessos i recorreguts aptes per a persones amb mobilitat reduïda, zones de repòs i lavabos adaptats. També disposem de bucles magnètics individuals per utilitzar durant la visita.

Accessibilitat a la CNSD

Accés i aforament

La visita a la Casa Natal Salvador Dalí té una durada aproximada d’una hora. A més, hi ha dos espais de lliure accés on podreu romandre el temps que us vingui de gust.

La visita es fa amb audioguia, que està inclosa en el preu de l’entrada i està disponible en català, castellà, anglès i francès.

Per tenir una experiència òptima durant la visita, aquesta es fa en grups de 8 persones cada 10 minuts.

Us demanem que arribeu 10 minuts abans de l’inici de la visita per poder-vos donar tota la informació i facilitar-vos el material necessari.

La terrassa

La visita a la Casa Natal Salvador Dalí acaba a la terrassa de l’edifici, un espai de descans on podreu posar a prova els vostres coneixements sobre Salvador Dalí mitjançant diversos interactius amb diferents nivells de dificultat; també hi trobareu un àmbit dedicat a famílies i grups escolars.